Milyen sporteszközökkel vigyázzon a gyerek?

A veszélyes sporteszközök kiszűréséhez ad tanácsot a fogyasztóvédelmi hatóság.

WL
2014. 05. 22. 5:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az NFH standot állít fel a Merkapt Sportközpontban tartott rendezvényen, ahol május 23-án reggel 9 és 14 óra között várja az érdeklődőket.

A hatóság standján megtekinthetők lesznek a bevizsgált és forgalomból kivont sporteszközök, és szakemberek magyarázzák el, hogy például mitől balesetveszélyes egy gördeszka, roller, kerékpár, nyíl vagy darts. Tájékoztatják az érdeklődőket arról, hogy a sporteszközök vásárlása során milyen szempontokat érdemes szem előtt tartani.

A NFH hangsúlyozza: fontos, hogy a gyermekek a sportot már kiskorukban megszeressék, azonban biztonságos sporteszközt kell biztosítani számukra, különben a sport nagy veszélyekkel járhat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.