Egy évet késik a horvát gép

Elhalasztotta indulását az alacsony jegyeladások és az értékesítési rendszer hibái miatt az Air Croatia.

BLM
2014. 06. 29. 18:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Információik szerint a légitársaságnak a cseh CSA-tól bérelt Airbus A319-essel a hétvégén kellett volna felszállnia, de a Zágrábból, Zadarból és Splitből Göteborgba tartó járatok jövő májusig nem indulnak el. A légitársaság azt közölte a portállal, hogy az elmúlt hetekben felpörögtek a foglalási adataik, naponta több mint száz jegyet értékesítettek, de a járatokat így is el kellett halasztani.

Szerdán egy másik horvát légitársaság, a Dalmatian sem indult el, amelynek egyik befektetője kiszállt a projektből. A bejelentés tíz nappal azt követően történt, hogy a Dalmatian elkezdett jegyeket értékesíteni Zágrábból induló járataira. A légicég tizenegy, főleg olyan célállomásra akart járatot nyitni, amelyeket jelenleg nem lehet a horvát fővárosból elérni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.