Kiemelt projekt lett a mohácsi vágóhíd

A kormány a céget a közigazgatási hatósági ügyek intézésében nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű céggé nyilvánítja.

BL
2014. 06. 03. 14:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az 1,5 milliárd forint jegyzett tőkéjű Mcs Vágóhíd Kft. két tulajdonosa a Pick Szeged Zrt., valamint a Home 2000 Kft. Az előbbit a Csányi Sándor érdekeltségébe tartozó Bonafarm Zrt., míg az utóbbit Nagy György tulajdonolja. Az Mcs Vágóhíd Kft.-t is Nagy György képviseli, ő a cégjegyzésre jogosult személy.

A rendelet tervezete általános építésügyi hatóságként a Mohácsi Járási Hivatal Járási Építésügyi Hivatalát, míg másodfokú építésügyi hatóságként a Baranya Megyei Kormányhivatal Építésügyi és Örökségvédelmi Hivatalát jelöli ki. A tervezet a kiemelt jelentőségű ügy koordinációjára a Baranya Megyei Kormányhivatalt mint vezető kormánymegbízottat jelöli ki.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.