Még több vonaton lesz ingyenes internet

Egerbe és Békéscsabára is utazhatunk úgy, hogy közben szörfölünk a neten.

NT
2014. 06. 19. 17:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tájékoztatásuk szerint az új területet – az Eger, Békéscsaba és a Balaton északi partján közlekedő szerelvények körét – az utasok visszajelzései alapján választotta ki a MÁV-Start, az őszi hónapokra így elérheti a nyolcszázas darabszámot a routerekkel felszerelt kocsik száma.

Közleményében a vasúttársaság felidézi, hogy tavaly március óta több mint hétszáz kocsit szereltek fel wifi routerrel annak érdekében, hogy az elővárosi és távolsági közlekedésben díjmentes internetezési lehetőséget biztosítsanak az utasoknak, emellett a MÁV áprilistól három budapesti fejpályaudvaron – a Déliben, a Keletiben és a Nyugatiban –, valamint két vidéki vasútállomáson, Debrecenben és Keszthelyen is elérhetővé tette az ingyenes wifi internetszolgáltatást.

Jelenleg már az egész budapesti elővárosi hálózaton, valamint az intercity forgalomban a Miskolc, Nyíregyháza, Debrecen, Pécs, Szeged és Szombathely irányába közlekedő vonatokon, továbbá öt állomáson használhatják a díjmentes internetszolgáltatást az utasok.

A MÁV-Start szerint a magyar vasúttársaság fejlesztése Európában is figyelemre méltó, a routerekkel ellátott kocsik darabszáma és a teljes díjmentesség is kiemelkedőnek számít.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.