Repülővel hordják a cseheket Hévízre

Heti járatot indít a cseh CSA légitársaság Prágából a megnövekedett érdeklődésre reagálva.

vZ
2014. 06. 26. 20:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Információik szerint a cseh légitársaság turbólégcsavaros ATR72 típusú gépe 12.10-kor indul Prágából és 13.35-kor érkezik a Hévíz-Balaton repülőtére, majd 15 órakor indul vissza a cseh fővárosba. A hévízi járat várhatóan november közepéig üzemel, de jövő tavasszal újranyithatják.

Papp Gábor, Hévíz polgármestere még februárban közölte az MTI-vel, hogy tárgyalásokat folytatnak a CSA-val, illetve a Wizz Airrel egy esetleges járatnyitásról.

Hévízről idén március 23-tól menetrend szerinti járatot indított az orosz UTair légitársaság Moszkva-Vnukovóról, ezzel párhuzamosan pedig a Yakutia is üzemelteti charterjáratait ugyanezen az útvonalon. Ezen kívül a Lufthansa Regional Frankfurtból, az InterSky Berlinből, Friedrichshafenből, Hamburgból és Bázelből, a Germania Drezdából, Erfurtból és Lipcséből, a Germanwings pedig Düsseldorfból közlekedtet járatokat Hévízre ebben a szezonban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.