Strandszezon: egyelőre nincs ok a panaszra

A májusi időjárás csak mérsékelten hatott a hazai fürdők forgalmára.

BuL
2014. 06. 13. 5:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A gazdasági napilap cikke szerint a fürdők összességében kissé magasabb forgalmat és bevételt értek el, mint tavaly ilyenkor. A forgalomnövekedés a hazai strandokon június elején is folytatódott. A pünkösdi hosszú hétvégén hirtelen érkezett nyári meleg megtöltötte a fürdőket, amelyek a vártnál magasabb, a júliusi és augusztusi napokat idéző forgalmat tapasztaltak.

A három nap alatt országszerte több százezren fordultak meg a fürdőkben és a strandokon, a pünkösdi forgalom a fővárosban kimagasló volt.

A Magyar Fürdőszövetség az idei strandszezontól országosan 3-5, míg a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. a fővárosban 10 százalékos forgalomnövekedést vár az előző évhez képest.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.