Előbb nyílhatnak meg a pénzcsapok hazánkban

Nyár végén, ősz elején jöhetnek az új uniós pályázatok.

LM
2014. 07. 15. 6:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lapnak Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium uniós források felhasználásáért felelős államtitkára elmondta, hogy az Európai Bizottság és Magyarország folyamatosan tárgyal a kormány által márciusban benyújtott partnerségi megállapodásról, illetve a júniusban Brüsszelbe eljuttatott operatív programokról.

„Arra számítunk, hogy október előtt, már a nyár végén, az ősz elején kiírhatunk új gazdaságfejlesztési pályázatokat. Első lépésben ez a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív programot (Ginop) érintheti” – fogalmazott az államtitkár.

Megjegyezte, hogy ezek a pályázatok főként a kis-, mikro- és középvállalkozások fejlesztésére, illetve foglalkoztatás bővítésére irányulnak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.