Új ügyvezető az Audi Hungáriánál

Herbert Steiner lett az Audi Hungária Motor Kft. motorgyártásért felelős ügyvezető igazgatója.

NT
2014. 07. 01. 18:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Herbert Steiner karrierjét a Volkswagen brazíliai gyárában kezdte, onnan került az Audi AG-hoz Ingolstadtba, ahol a kontrolling, pénzügy és beszerzés különböző területein dolgozott, emellett a beszerzési stratégia és rendszerek területének vezetője volt. A barcelonai SEAT Componentesnél 2010 óta ügyvezető igazgatóként dolgozott.

A győri székhelyű Audi Hungaria Motor Kft. az Audi-konszern tagja, az Audi- és Volkswagen-konszern központi motorszállítója. Győrben gyártják az Audi TT Coupé és TT Roadster sportautókat, valamint az Audi A3 Limousine és az A3 Cabriolet modelleket is. 2013-ban a vállalatnál 1 925 636 motor és 42 851 jármű készült. Az Audi Hungaria évek óta Magyarország egyik legnagyobb árbevételű vállalata, és az ország legnagyobb exportőreinek egyike.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.