43 pályázat érkezett a Magyar Nemzeti Bankhoz

Mintegy 260 millió forint értékben, 27 szervezettől 43 pályázat érkezett a Magyar Nemzeti Bankhoz.

MNO
2014. 08. 19. 18:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A beérkezett pályázatokat most értékeli az MNB, az elnyert támogatások, valamint a projektek részéletei szeptember közepére várhatók. Egy pályázatot határidőn túli érkezés miatt kizártak – tájékoztatott a jegybank. A kezdeményezés keretében az MNB idén 77,5 millió forintnyi pályázati összeggel támogatja a fogyasztói tudatosság növeléséért, a jogérvényesítés elősegítéséért, valamint a pénzügyi kultúra fejlesztéséért dolgozó civil szervezeteket.

Az MNB 2014. július 15-én indította pályázatát, amelyekre olyan saját költségvetéssel és nyilvántartott tagsággal rendelkező nonprofit társaságok jelentkezhettek, amelyek az elmúlt 3-5 évben aktívan a fogyasztóvédelemben tevékenykedtek. Egy civil szervezet akár két projektre is pályázhatott, ám összességében egy nonprofit intézmény legfeljebb 17,5 millió forint támogatásban részesülhet – közölte korábban a jegybank.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.