Illegális autóbontót számoltak fel Gödön

Több mint 11 tonna fémhulladékot foglaltak le a pénzügyőrök Gödön, ahol a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) és a rendőrség közösen számolt fel egy illegális autóbontót – tette közzé szombaton a NAV.

NT
2014. 08. 16. 9:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az adóhatóság Facebook-oldalán az olvasható: a rendőrséggel közösen egy olyan ingatlanon tartottak ellenőrzést, ahol autóbontást végeztek, de az ingatlan tulajdonosa a bontáshoz szükséges érvényes szakhatósági engedélyt és a bontott járművekkel kapcsolatos dokumentumot nem tudta bemutatni.

Az ellenőrök a helyszínen nagy mennyiségben találtak karosszériaelemeket, futóműalkatrészeket, motorokat, kipufogórendszereket és egyéb bontott autóalkatrészeket. Ezeket a NAV pénzügyőrei lefoglalták, és a tulajdonos ellen fémkereskedelmi igazgatási eljárást indítottak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.