Kedvező a strandok megítélése

A vendégek többnyire elégedettek a balatoni strandokkal egy frissen zárult felmérése szerint.

TK
2014. 08. 20. 20:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Győrffy Árpád, a balatoni strandokról információkat közlő Balatontipp.hu szerkesztője elmondta, ebben a szezonban hatodik alkalommal hirdették meg strandértékelő programjukat. Az értékelésbe bekapcsolódó több mint háromezer fürdőző az iskolai osztályzatok szerint minősítette a strandokat, illetve szolgáltatásaikat, az eredmények visszaigazolták az elmúlt évek fejlesztéseit.

A strandok a korábbiaknál jobb, 4,7-es átlagjegyet kaptak, részben a játéklehetőségek fejlesztése miatt. Javult a sportolási lehetőségek megítélése is, amelyhez hasonlóan nagyon jó minősítést, 4,6-es osztályzatot kapott a parti részek gondozottsága.

A leggyengébb átlagjegyet (4,4) a mosdók és az illemhelyek kapták, illetve a parkolási lehetőségek.

A mintegy száz nyilvánosan működő balatoni strandból összesen 58-at osztályoztak a fürdőzők.

Az első helyen, 4,7-es átlagosztályzatot kapva, az alsóörsi és a balatongyöröki községi strand, a balatonfüredi Kisfaludy-strand és a gyenesdiási Játékstrand végzett.

A balatoni strandok átlagos megítélése, a múlt évihez hasonlóan, 4,5-es átlagjegyet kapott.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.