Nem adja fel az Uber, alkalmazkodik

Továbbra is elkötelezett az Uber Budapest és a 40 ezer helyi felhasználója iránt.

Horváth
2015. 07. 16. 6:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fekete Zoltán a kormány múlt heti döntésére reagált, amely gyakorlatilag ellehetetleníti az Uberhez hasonló, fuvarmegosztónak nevezett rendszereket. Augusztus 6-tól ugyanis ugyanazok a szabályok vonatkoznak majd rájuk, mint a taxiszolgáltatókra. A vezető szerint egyre többen vannak, akiknek a megélhetése az Uberen alapszik, ezt látva szeretnének az elkövetkező 18 hónapban több mint kétezer magyar számára munkalehetőséget kínálni. – Vizsgáljuk a változásokat, hogy milyen módon tudunk megfelelni az új előírásoknak. Fontos a magas szintű felhasználói élmény nyújtása az utasok és az autósok számára. Szabályozáspártiak vagyunk, hiszünk abban, hogy a kormánnyal együtt megoldást tudunk kínálni, amely hozzájárul a városi mobilitás fejlődéséhez – közölte Fekete Zoltán, hozzátéve, interjút egyelőre nem adnak az ügyben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.