Képzésben a jövő! (x)

A TÁMOP 2.2.1-12/1 projekt az V. kerületi Álláskeresési Információs Napon.

2015. 10. 01. 5:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A TÁMOP 2.2.1-12/1 projekt az V. kerületi Álláskeresési információs naponSikeresen vett részt a Nemzetgazdasági Minisztérium TÁMOP 2.2.1-12/1-2012-0001 „A szakképzés és a felnőttképzés minőségének és tartalmának fejlesztése” kiemelt projektje az V. kerületi Álláskeresési információs napon. A projekt az Európai Unió finanszírozásával, az ESZA társfinanszírozásával valósul meg.Az évente ismétlődő V. kerületi állásbörzét idén 2015. 09. 25-én az Aranytíz Kultúrházban rendezték meg. A Budapest V. kerület Belváros-Lipótváros Önkormányzata támogatásával megvalósított rendezvényen a Nemzetgazdasági Minisztérium projektjének munkatársai részletes tájékoztatást nyújtottak a szak- és felnőttképzés iránt érdeklődőknek, készséggel válaszoltak a mérés-értékelés kiterjesztésével, a kerettantervek kidolgozásával, a szakmai folyamat-ellenőrzési rendszer kidolgozásával, a Magyar Képesítési Keretrendszerrel, valamint az OKJ és a hatósági képesítések összehangolásával kapcsolatos kérdéseikre.Az érdeklődők a projektről részletesebb információkat a Képzesbenajövő.hu oldalon találhatnak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.