Ide csak milliárdosok regisztrálhatnak

A leggazdagabbaknak hoz létre közösségi oldalt a Credit Suisse. Eleven lesz a neve.

MNO
2015. 12. 03. 18:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az oldal elvileg „közösségi médiaszolgáltatást” biztosítana árverések, befektetések, luxuscikkek és nagy értékű ingatlanok témájában. Hogy mekkora a vagyoni cenzus, még nem tudni, de a cél az, hogy legalább 10 millió dolláros (2,9 milliárd forintos) vagyonnal rendelkező fiatalok csatlakozzanak.

Hiszen az Y generációs gazdagok mostanában érték el azt a kort, hogy szüleik vagyonát megörököljék, a bankok számára azonban elérhetetlenek az önműködő fiatalok.

A Portfólió felhívja a figyelmet arra, hogy már indítottak hasonló oldalakat: a Millionaire Match a milliomosok számára készült társkereső, a The Netropolitan Club pedig egy elitnek szánt közösségi oldal. Pontosabban utóbbi csak volt, mert csupán két hónapig működött. A regisztráció díja 9000 dollár (kb. 2,7 millió forint) volt, az éves tagsági díjat és 3000 dollárban (kb. 900 ezer forint) szabták meg.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.