Megvannak a NAV új vezetői

Úgy véli, ezáltal január elsejétől az adófizetők csak az új, ügyfélbarát szemlélettel találkozhatnak.

MTI
2015. 12. 17. 13:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A javaslat szerint Tamásné Czinege Csilla az adószakmai ügyekért, Molnár Tamás a vámszakmai és a nemzetközi ügyekért, Szeleczki Zsuzsanna Judit a hatósági és a felügyeleti ügyekért, míg Sors László a bűnüldözési és a nyomozó hatósági feladatok ellátásáért felelős helyettes államtitkári posztot tölti majd be.

A NAV központi irányítás főigazgatói posztjára a miniszter Marsi Márta Erzsébetet nevezi ki.

Tamásné Czinege Csilla a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Közép-magyarországi Regionális Adó Főigazgatóságának főigazgatói székéből érkezik az új posztra, míg Molnár Tamás pénzügyőr ezredes a Közép-dunántúli Regionális Főigazgatóság főigazgatói megbízatását cseréli le. Szeleczki Zsuzsanna Judit a NAV Központi Hivatalában volt tanácsadó eddig, Sors László pedig a Nemzeti Adó- és Vámhivatal bűnügyi elnökhelyetteseként kapta az új felkérést.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.