Rendesen kiszúrt utasaival az Orangeways

Valamennyi hétvégi járatát lemondta a fapados busztársaság, kártérítésről nem esett még szó.

MNO
2015. 12. 20. 12:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A cég Facebook-oldala tele van a felháborodott utasok panaszleveleivel, mindeddig azonban nem tettek közzé magyarázatot sem ott, sem a hivatalos internetes oldalukon.

„Telefonon nem elérhetők, visszajöttünk, hogy a pénzünket visszakérjük, de a kasszában ötezer forint van, nem kapjuk vissza a pénzünket, rendőrséget hívtunk” – erről panaszkodott az egyik utas a Tényeknek.

A híradó munkatársa ugyanakkor kiszúrta az utazási feltételek között azt a pontot, ami biztosítja a társaságnak, hogy szinte bármi is történik, az utasnak nem jár kártérítés. Sokan azt hiszik, a cég becsődölt, pedig az még mindig hirdeti a járatait. Az ügyben a rendőrség is vizsgálódik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.