Zavartalan a dohányellátás

A rendszeres kiszállítások sikeresen teljesülnek.

MTI
2015. 12. 10. 16:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szerdán is sikeresen teljesítették a vállalt kiszállításokat, és arra számítanak, hogy a bevezetett minimális korlátozásokat még ezen a héten fokozatosan, illetve napokon belül teljes egészében fel lehet oldani – tették hozzá.

Az ODBE közölte: értetlenül áll néhány partnere magatartása előtt, akik arra buzdítják a trafikosokat, hogy gyártónként külön-külön és más időpontban adják le a megrendeléseiket. Ezzel azt kívánják elérni, hogy egy boltba ne a már megszokott mennyiségű ládába bekészítve, hanem ennek többszörösébe összerakva érkezzen be a dohánytermék. A rendelési darabszám virtuális növelésének a célja, hogy az összekészítési idő és a kiszállítási idő is megnőjön, és a trafikosoknak is kényelmetlenséget okozzanak – írták.

Bár a kiszállításokban eddig nem volt csúszás, a részben szándékosan többszörözött megrendelésszámok miatt néhány napig esetleg egy-egy ilyen eset is előfordulhat, ugyanakkor az ODBE mindenben tartani fogja magát a szerződéses feltételekhez – fogalmaz a közlemény.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.