30 milliót kapott Kerényi Magyar Krónikája

De hihetetlen pénzeket kapott a Pénziránytű Alapítvány és az Alapítvány a Közjóért.

MNO
2016. 01. 11. 20:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

December 16-án ismertette az Origo a Kerényi Imre megálmodta Magyar Krónika elkeserítő olvasottsági adatait: az októberben megjelent tízezer példányért csak kétezren fizettek. A többit ingyenesen küldik iskolákba, önkormányzatokhoz. Mint kiderült, fenntartásához a Magyar Nemzeti Bank majd 5 millió forintért jelentet meg hirdetéseket, de a portál információi szerint a Magyar Posta is besegít.

Ez tetten érhető az utolsó három hónap MNB-s kifizetéseiben, mivel kiderült: 30 milliót kaptak, ahogy a Vitézi Ének Alapítvány is, melynek feladata az Mfor.hu ismertetése szerint a Honvéd Művészegyüttes kulturális örökségének megismertetése és megőrzése, ezen belül a Honvéd Együttes alkotói-előadói tevékenységének támogatása, a létrehozott művészeti értékek megóvása, terjesztése.

Ám közel sem ez az egyetlen megdöbbentő adat, mivel Pénziránytű Alapítvány 400 millió forintot kapott, az Alapítvány a Közjóért 100 milliót, BMC Budapest Music Center Kft. pedig 50 millió forintot.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.