Andy Vajna lehet a fánkkirály

Ingatlanbizniszbe és a fánksütésbe is belevághat a filmügyi kormánybiztos.

MNO
2016. 01. 07. 12:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hetilap szerint három új Vajna-céget jegyeztek be decemberben, mind a Lucky Ventures, mind a Bright Times, az AV Investments Kft. tulajdonában vannak, amely közvetve a kormánybiztos médiaérdekeltségeit is birtokolja. A Figyelő szerint valószínű, hogy Vajna az ingatlanépítésbe szeretne betörni, ugyanis úgy hírlik, a lakásépítések jókora lökést kaphatnak a kormány otthonteremtési programjának köszönhetően.

A harmadik Vajna-érdekeltség egy Mr. Funk nevű cég, amelyet a Beauty Enterprises Hungary nevű cég – melyben a filmügyi biztos mellett feleségének, Vajna Tímeának is tulajdonrésze van – alapított. A lap szerint a Mr. Funk beszédes név lehet, főtevékenysége alapján ugyanis pékáru-kereskedelemmel foglalkozik majd.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.