Jobban pörögnek az adok-veszek oldalak, mint ünnepek előtt

Jóval több a hirdetés.

MTI
2016. 01. 08. 6:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A portáloktól kapott információk alapján a napilap azt írta, „elöntötték” az internetet a karácsonyra kapott ajándékok, az online kereskedelem ezen válfajával foglalkozó cégek rekordméretű forgalombővülésről számoltak be. A legnagyobb internetes apróhirdetési oldalra decemberhez képest 35-40 százalékkal több hirdetést töltöttek fel január elején.

Palocsay-Zubor Géza, az egyik apróhirdetési oldalt üzemeltető Schibsted CMH Kft. ügyvezetője azt mondta, az ünnepek előtt jellemzően cégek igyekeznek elérni a felhasználókat, januárban viszont a magánemberek közötti üzlet erősödik fel. Elmondása szerint alapvetően két okból kerülnek fel az áruk a netre: a hirdető olyan ajándékot kap, amely már eddig is volt neki, vagy az újonnan kapott áru miatt értékesíti a régit.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.