Márciustól Liverpoolba is közvetlen járata lesz a Wizz Airnek

Az angol kikötőváros mellett Reykjavíkba és Ibizára is el lehet majd jutni fapadossal.

FB
2016. 01. 08. 13:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

2016 márciusától újabb két városba lehet közvetlenül eljutni a Wizz Air járataival, júniustól Ibizát is bekapcsolják a rendszerbe – közölte a légitársaság Facebook-oldalán.

A liverpooli járat március 23-án indul, Keflavíkba március 30-ától lehet repülni, Ibiza szigetére a nyári szezon kezdetén, június 18-ától szombati napokon közlekedik a közvetlen Wizz Air-járat Budapestről. Izland így a huszonharmadik ország lesz, ahova el lehet jutni a Wizz Airrel Budapestről.

„A Budapest Airport örömmel üdvözli a Wizz Air újabb járatainak elindítását. Ezzel negyvenhatra emelkedett a Wizz Air gépeivel Budapestről közvetlenül elérhető desztinációk száma”

– jelentette ki Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója. Hozzátette: „A liverpooli járat régóta hiányzott a budapesti kínálatból, és méltán számíthat az üzleti utazók, a turisták, sőt a labdarúgás hívei között is népszerűségre. Ibiza és Izland pedig két teljesen eltérő, de annál izgalmasabb úti cél, amelyek mágnesként vonzzák az utazókat a világ legkülönfélébb tájairól.”

A jegyeket már le is lehet foglalni, a két északnyugati városba hetente kétszer, a spanyol szigetre heti egyszer indul majd járat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.