Ráteheti a kezét az OTP az AXA jelzálog-portfóliójára

Az OTP az MTI érdeklődésére csak annyit közölt, minden lehetséges felvásárlási célpontot megvizsgálnak.

MTI
2016. 01. 15. 16:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az AXA nem kommentálta a hírt, csak annyit közölt, hogy „amennyiben jelentős változás következik be a banknál, akkor a magyar piac mellett elkötelezett felelősségteljes társaságként hivatalos tájékoztatást fog adni”. Az OTP szintén elzárkózott a hír kommentálásától, de közölte, hogy „a bank folyamatosan keresi az akvizíciós lehetőségeket”. Az OTP az MTI érdeklődésére is csak annyit közölt, minden lehetséges felvásárlási célpontot megvizsgálnak.

A belgiumi székhelyű AXA Bank Europe, a francia AXA Biztosító banküzlettel foglalkozó érdekeltsége. Az AXA Bank Europe Hungary 2014-ben 37,8 milliárd forint veszteséget könyvelt el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.