Transzferjárat indul Hévíz és a bécsi reptér között

A járatokat a budapesti székhelyű Busz Expressz Kft. üzemelteti.

MTI
2016. 01. 19. 8:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A január 24-től vasárnaponként közlekedő járatok új szolgáltatást jelentenek a bécsi repülőtérre érkezők vagy innen indulók számára a Bécs és Hévíz közötti közlekedésben. A járatokat a budapesti székhelyű Busz Expressz Kft. üzemelteti a Hévíz TDM Egyesület, valamint a város és a turisztikai szolgáltatók támogatásával.

A hévízre érkező, illetve az innen induló vendégek Moszkva, Szentpétervár, Kijev, Tel-Aviv, Berlin, Hamburg, Stuttgart, München, Zürich, London, Párizs és Brüsszel járatait érhetik el a vasárnaponként két időpontban induló, igény szerint személyautós, mikrobuszos vagy autóbuszos járatoknak köszönhetően. A helyfoglalást a szállodák és a magánszállásadók a Busz Expressz honlapján közvetlenül intézhetik vendégeiknek, de a hévízi Tourinform irodában is elérhető a szolgáltatás.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.