Nem tudja, mit kezdjen a pénzével? Vegyen levegőt!

Piacra került Budapest és a Balaton levegője dobozolva, ami 1500, de akár 2000 forintba is kerülhet.

MNO
2016. 02. 07. 17:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A portál cikkében bemutatja a dobozba zárt budapesti és balatoni levegő feltalálóját, Katona Róbertet, aki bevallása szerint még gyerekként látta Franciaországban a szardíniás dobozba zárt párizsi levegőt, onnan jött az ötlet.

A konzervlevegő célpontjai főleg a turisták, ezért esett a választás Budapestre és a Balatonra. Előbbiből ötféle kiadás is piacra került, bár azok a logó színén kívül semmiben sem különböznek egymástól. A Budapest Airt a belváros 17 és a reptér 2 üzletében lehet kapni, de Katonát már egy szálloda is megkereste, akik ajándékcsomagba tették be a konzervlevegőt, valamint zajlanak a tárgyalások a Ritz-Carltonnal arról, hogy minden szobába kerüljön a termékből – írja a hvg.hu, és hozzáteszi: hamarosan indul a webáruház is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.