Magyarországon kötelezte el magát a két kínai óriás

A Huawei Technologies és a Wanhua-BorsodChem is stratégiai megállapodást kötött.

MTI
2016. 07. 28. 16:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A megállapodás értelmében a Wanhua regionális gyártása technológiai színvonalának legmagasabb szintre emelése és működésének fejlesztése érdekben Magyarországon hozza létre regionális infokommunikációs központját. A világpiacon élvonalbeli kínai vállalatok együttműködése egyúttal meghonosítja a big-data és a felhőalapú technológián, valamint a gépek közötti kommunikáción alapuló legmodernebb gyártástechnológiát, a „negyedik ipari forradalmat” is a régióban.

A megállapodást Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter jelenlétében Ting Csien-seng, a Wanhua csoport vezérigazgatója és Cseng Vej-feng, a Huawei Technologies Hungary vezérigazgatója látta el kézjegyével csütörtökön Budapesten.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.