Normális, ha percek alatt elfogy az áru

A neten vásárlóknak azt kell megérteniük, hogy amikor megnyomják a gombot, akkor más is megnyomhatja.

MTI
2016. 11. 26. 11:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vámos György az M1 aktuális csatorna szombat délelőtti műsorában a pénteki webkereskedelmes akciókkal, illetve az ebből adódó problémákkal kapcsolatban azt mondta, a neten vásárlóknak azt kell megérteniük, hogy amikor megnyomják a gombot, akkor más is megnyomhatja, ezért hamar elfogyhat a termék.

Hozzátette: volt már a magyar kereskedelem történetében olyan eset, hogy az akciós áru öt perc alatt elfogyott. Ilyenkor a fogyasztóvédelem és a Gazdasági Versenyhivatal is vizsgálódik az igényfelméréssel kapcsolatban.

Az elnök szerint évente 30 százalékkal bővül a netes kereskedelem, az idei évben is hasonló mértékű bővülésre lehet számítani, és Magyarország szerencsés helyzetben van, mert a hagyományos üzletek forgalma is növekszik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.