3,2 milliárd forintnyi részvényt adott el az OTP a dolgozóinak

Azt nem tudni, hogy az OTP Bank Munkavállalói Résztulajdonosi Program Szervezetnek mennyiért adták el a 382 504 részvényt.

MNO
2016. 12. 16. 20:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az OTP Bank Nyrt. pénteken 382 504 darab törzsrészvényt értékesített a december 10-én nyilvántartásba vett résztulajdonosiprogram-szervezetnek – derül ki a Budapesti Értéktőzsde honlapján megjelent közleményből.

 Azt nem közölte a pénzintézet, hogy mennyibe került az eladás. Viszont abból, hogy a művelet végrehajtását a javadalmazási politikával indokolják, sejthető, hogy valamilyen dolgozói juttatás lehet.

Mivel ez házon belüli részvénycserének minősül, nem változik a bank saját állománya. Az változatlanul mindössze 3 739 591 darab (1,34 százalék)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.