Csúszdapark épül Seszták Miklós városában

A komplexum az ország harmadik legnagyobbja lehet.

MN
2017. 08. 28. 5:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csúszdapark épül Kisvárdán, a komplexum az ország harmadik legnagyobbja lehet – írja az Mfor.hu a közbeszerzési hatóság oldalára feltöltött dokumentumra hivatkozva.

A közbeszerzés leírása szerint összesen 1070 méter hosszú, 14 darab csúszdaegységből álló csúszdapark létesítése lesz a feladat, amelynek megvalósítására kilenc hónapja lesz a nyertes vállalkozónak. Az eljárás során legnagyobb súllyal a nettó ajánlati árat fogják figyelembe venni, majd a vállalt határidő lesz a második legfontosabb szempont. A jelentkezők alkalmasságával kapcsolatban fontos kitétel, hogy minimum 350 milliós, csúszdaépítésből származó bevételt kell igazolnia. A referenciát illetően minimum 10 elemből álló, legalább 700 méter összhosszúságú és legalább 7 különböző típusból álló projektet kell felmutatnia annak, aki szeretné megvalósítani a kisvárdai beruházást.

Magyarország legnagyobb csúszdaparkja Mogyoródon található, ahol 26 csúszdán szórakozhatnak a vendégek, ezt a hajdúszoboszlói park követi 15-tel, a dobogó harmadik fokán pedig a sárvári csúszdapark mellé kerül majd a kisvárdai komplexum is a maga 14 csúszdájával – teszi hozzá az Mfor.hu.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.