Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Felcsútra készülnek a devizakárosultak

A „Nem adom a házam” aktivistái ismét a miniszterelnök kedvenc focicsapatának pályáján akarnak focizni.

MN
2018. 01. 21. 19:48
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ismét Felcsúton szeretnének focizni a „Nem adom a házam” devizahiteles mozgalom aktivistái, s a január 27-én délben kezdődő edzést videón meg is örökítik, ahogy ezt már korábban is többször megtették.

Lapunkhoz eljuttatott közleményük szerint „2018-ban, a győzelem évében is birtokba vesszük a pénzünkön épített focipályát”. Emlékeztetnek, „legutóbb, 2017 utolsó napján a focizás után ellátogattunk a mesterhez (Mészáros Lőrinc). Szerettük volna, ha megtanít minket, hogyan lehet óránként 11 milliót közbeszerezni”.

Nem akarják azonban kisajátítani az eseményt, ezért mindenkit felszólítanak: ha van kedve „egy jó mókához Orbán játékszerén, akkor tartson velük. S aki tud, feltétlen hozzon magával egy focit is”.

Az előző közös focizás felvétele itt látható.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.