Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Milliárdokból lesz új szálláshelyük a határvadászoknak

A munkálatokkal idén, a második negyedévben végezhetnek.

MN
2018. 01. 22. 10:57
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Készenléti Rendőrség határvadászai laknak majd az egykori Vorosilov-laktanyában, amelynek újjáépítésére most több mint négymilliárd forintot költenek – írja a Délmagyar.hu.

A cikkben közölték, hogy lebontják, majd újjáépítik a laktanyát Szegeden – a munka már korábban megkezdődött, de eddig csak találgatások voltak arról, hogy a rendőrség használja-e majd az épületet, illetve a területet.

A portál megkereste az Országos Rendőr-főkapitányságot azzal kapcsolatban, hogy valóban ők alakíttatják-e át az épületeket. Megtudták, hogy a Készenléti Rendőrség határvadászainak a szálláshelye épül a laktanya helyén, ahol összesen 418 embert tudnak megfelelő körülmények között elhelyezni. Akik majd az új épületben lakhatnak, jelenleg a Készenléti Rendőrség XXV. és XXVI. Határvadász Bevetési Osztályán, Szegeden dolgoznak.

A rendőrség tervei szerint idén, valamikor a második negyedévben végeznek a munkákkal, és akkor át is adják az épületeket.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.