Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Nyomoz a NAV a Feldmár Intézetben

Számvitel rendjének megsértése és más bűncselekmények gyanúja miatt szálltak ki az ellenőrök.

MN
2018. 01. 18. 13:10
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vagyoni helyzet áttekinthetőségének, illetve ellenőrzésének meghiúsításával elkövetett számvitel rendjének megsértése és más bűncselekmények gyanúja miatt nyomoz a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a Feldmár Intézetben – írja a Zoom.hu. Az adóhatóság adótitokra hivatkozva nem kívánta kommentálni információját.

A portál úgy tudja, a nyomozás összefügghet annak a fiatal férfinak az öngyilkosságával, aki még 2013 novemberében halt meg, miután máig tisztázatlan körülmények között kivetette magát az egyik budapesti luxusszálló 5. emeletéről. A 29 éves férfi az intézet stratégiai igazgatója volt. Számítógépén az intézet gazdálkodásával kapcsolatos dokumentumokat találtak, amelyek felkeltették az adóhatóság figyelmét.

Büky Dorottya, a Feldmár Intézet igazgatója nem kívánt reagálni az értesülésre a Zoom.hu-nak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.