Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Szerdán csökken az üzemanyag ára

Január 24-től a benzin literenként bruttó 2, a gázolajé pedig bruttó 4 forinttal kerül kevesebbe.

MN
2018. 01. 22. 12:25
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tavaly év végétől csak áremelkedéssel szembesülhettek az autósok, ha tankolni kényszerültek, hétfőn azonban fordult a kocka, ha nem is túl nagyot, a Mol ugyanis délelőtt árcsökkenést jelentett be. A mai hír értelmében szerdától, azaz január 24-től a benzin kiskereskedelmi ára literenként bruttó 2, a gázolajé pedig bruttó 4 forinttal csökken. Ez azt jelenti, hogy egy liter benzint átlagosan 363, egy liter gázolajat pedig 371 forintért tankolhatunk.

A benzinkutak közötti árkülönbség továbbra sem elhanyagolható, meghaladhatja akár a literenkénti 50 forintot is, ez egy 50 literes tankolásnál kétezer forintnál is nagyobb különbséget jelenthet, tehát érdemes körültekintően megválasztani, hol tankoljunk.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.