Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Titkolják, mire megy el a Fradivárosnak adott 25 milliárd

A klub és a minisztériumok sem árulják el, mire költik a pénzt.

MN
2018. 01. 18. 10:51
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A múlt év végén 15 milliárd forintot adott a kormány az FTC ingatlanfejlesztésének második ütemére, az első szakaszra már korábban előirányzott 10 milliárdot. A klub azt állítja, nem tud pontos összeget, részleteket mondani a projektről, és a minisztériumok is hallgatnak – írja a 24.hu.

A portál felidézi, hogy ezzel szemben Kubatov Gábor év végi előadásai azt mutatják, valójában pontosan tudják, mire szánják a pénzt.

Az FTC-elnök már 2016. decemberi beszédében elmondta, hogy a Fradivárosban az összes szakosztály új otthont kap. Azzal, hogy az állam megvette az Építők sporttelepét, és átadta a zöld-fehéreknek használatra, az FTC 16 hektáros bázisa lényegében a duplájára nő. És sorolta, hogy épül majd csarnokrendszer 80 ezer négyzetméteren, lesz négycsillagos szálloda és kollégium, kézilabda-aréna, uszoda, kültéri medence. Aztán felhúznak még jégcsarnokot és orvosi központot. A 2017 decemberében elmondottak még pontosabbak, itt már elejtette, hogy hat-hét fűthető, nagy füves pálya is készül, megemlített négy medencét, újra szóba került a multifunkcionális sportcsarnok, a jégpálya, sőt ezúttal már curlingpályát is említett.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.