Felújításhoz, építéshez vagy javításhoz mestert keres? (X)

Szeretett volna már valaha építkezési, felújítási vagy éppen javítási munkához könnyen és gyorsan mestert találni? Anélkül, hogy bosszankodna vagy túl sokáig várna az elfoglalt szakemberekre?

Forrás: Szponzorált tartalom2022. 07. 24. 21:45
Contemporary manager
Young businesswoman with drink sitting on the floor of studio in front of laptop and networking Fotó: shironosov
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Daibau.hu internetes felület Magyarország egész területéről összegyűjti az építőipari vállalkozókat és szolgáltatókat. Minden regisztrált mestert gondosan felülvizsgál, hiszen saját profiljaik vannak, amelyek a korábbi felhasználók referenciáit és véleményeit is tartalmazzák, így a Daibau.hu lehetővé teszi, hogy ön különösebb erőfeszítés nélkül megtalálja a legmegfelelőbbeket. A szolgáltatás a felhasználók részére jutaléktól, díjtól és egyéb rejtett költségektől mentes. Az ajánlattevők azok, akik éves előfizetéssel támogatják a rendszer működését, de ez a költség is már az első projekt kivitelezése után megtérül.

Hogyan találhat kivitelezőt vagy szolgáltatót?

Lakásfelújításra, padlóburkolásra, kocsibeállóra vagy karbantartási szervizre van szüksége? A Daibau.hu-n több mint 250 szolgáltatói és kivitelezői kategória közül választhat. Böngésszen az ön számára készített tanácsok és szakértői cikkek között, amelyekből sokat tanulhat. A kalkulátorban átlagárakat és helyi szakembereket talál, ha pedig konkrét ajánlatokat szeretne, küldjön megkeresést.

Egyszerűen kattintson a „kereslet küldése“ gombra, és töltse ki az űrlapot, amely során a munkálatok vagy a kivitelezés típusára vonatkozó adatokat kell megadni, de mellékelhet rajzokat vagy fotókat is. Írja be elérhetőségeit, és küldje el a keresletet. Az érdekelt vállalkozók vagy cégek ajánlattal fognak jelentkezni. Minél részletesebb adatokat ad meg, annál pontosabb lesz az ajánlat is. Tudnia kell azt is, hogy a sürgős munkálatok általában drágábbak, a legjobb mesterek pedig gyakran túlterheltek. A beérkező ajánlatok összehasonlítását követően kiválaszthatja a legmegfelelőbb vállalkozókat.

A Daibau.hu-n megtekintheti a kivitelezők és szolgáltatók profiljait, összehasonlíthatja azok referenciáit, valamint a felhasználók értékeléseit és véleményeit. Amikor ön is megrendelővé válik, a munkálatok befejezése után értékelheti és véleményezheti a szolgáltatást vagy a kivitelezés minőségét. Ezáltal segít más felhasználóknak is, akik hasonló kivitelezőket keresnek, hogy könnyebben tudjanak dönteni. A Daibau.hu minden esetleges panaszt komolyan vesz és ellenőriz, ami után, ha bebizonyosodik, hogy a kivitelező megszegte a szerződésben foglaltakat, akkor töröljük a névjegyzékből.

contractor handshake with customer after business meeting start up project contract in construction site office building, business partnership, engineering, cooperate business and teamwork concept
A Daibau által több megbízást kaphat (Fotó: Vittaya25)

 

Hogyan kaphat több megbízást kivitelezőként vagy szolgáltatóként?

Vállalkozóként a Daibau.hu felület által több száz leendő ügyfél elérhetőségéhez kaphat hozzáférést, akik kivitelezőket vagy szolgáltatókat keresnek. Próbálja ki díjmentesen rendszerünket. Regisztráljon, majd a legjobb munkák fotóival és leírásaival szerkesszen egy érdekes és vonzó profilt – rövid időn belül sms-ben és e-mailben elkezdenek érkezni az ajánlatkérések. Amennyiben egy-egy projektet érdekesnek talál a rendszer, az ön elérhetőségeit elküldi a megrendelőnek, akivel a felületen kapcsolatba léphet, és a projektről részletesebben adatokat kaphat. Azonban minden formális megegyezést közvetlenül a megrendelővel köthet, a Daibau.hu nem avatkozik a pénzügyi és jogi dolgokba.

A Daibau.hu ellenőrzi minden kereslet és megrendelő komolyságát. Főleg, ha a keresletek nem egyértelműek vagy hiánypótlásra szorulnak. Ön mint kivitelező vagy szolgáltató csak valós ajánlatkérést kaphat. A keresletek a szolgáltatás típusa vagy a projekt értéke alapján is szűrhetők. A díjmentes próbacsomagban lévő projektek meghatározott számú és értékű keresletre vannak korlátozva, de éves előfizetéssel már több projekt is elérhetővé válik. Emellett a portálon hirdetni is tud.

Mit jelent ez az építőipari piac jövője szempontjából?

Elmondható, hogy a Daibau igyekszik újra definiálni az építőipari piac értelmét és jelentőségét. Megoldásaikat már 12 európai ország, többek között Svájc területén is sikeresen bevezették. A piac digitalizálásával gyorsabb, egyszerűbb és minőségibb szolgáltatásnyújtást biztosítanak. A vállalkozók és a szolgáltatók egyedi névjegyzéke, amely referenciákat, a felhasználók véleményét és értékeléseit is tartalmazza, lehetővé teszi, hogy minden szakember, legyen akár kis- vagy nagyvállalkozó, a saját kategóriájában versenyképes lehessen. Így védjük ügyfeleinket, hiszen a felületen, azaz egy-helyen gondoskodunk az adatok pontosságáról és a vállalkozók eddigi munkájának értékeléséről.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Daibau)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.