A jövő hét végéig kérjük házhoz a csomagot!

Magyar Nemzet
2019. 12. 09. 14:21
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy karácsony közeledtével egyre nehezebb helyzetbe kerülnek azok, akik otthonról kívánják beszerezni a kiszemelt meglepetéseket – hívta fel a figyelmet az Euronics. A műszaki áruház közölte: a december közepén web­shopokon keresztül leadott megrendelésekkel kapcsolatban a futárcégek és a posta is óvatos, ezért azt tanácsolják, hogy házhoz szállítást csak december 12-ig kérjenek a vásárlók. Ezt ­követően inkább a bolti átvétel ajánlott, ha biztosak akarunk lenni benne, hogy a csomag időben a karácsonyfa alá kerül.

Lapunknak korábban a DPD Hungária Kft. azt jelezte, hogy a december ­18-ig felvett csomagokra még garantálják az első kézbesítési kísérletet karácsony előtt, ugyanakkor mindenkit arra biztatnak, hogy ne hagyja utolsó pillanatra a csomagküldést. – A webshopos rendeléseknél pedig mindenképp érdemes számolni azzal, hogy a december 18-án megrendelt ajándékot a kereskedőnek még ki kell keresnie a raktárból, be kell csomagolnia és átadnia a futárszolgálatnak. Így egyáltalán nem biztos, hogy az ekkor leadott megrendelések időben hozzánk tudnak kerülni – emelte ki a futárcég. Aki az utolsó pillanatra hagyja az ajándékválasztást,tájékozódjon az internetes áruházak weboldalain is, általában jelezni szokták, meddig vesznek fel megrendelést 24-e előtti kiszállítással, ráadásul probléma esetén is a kereskedőnél lehet reklamálni.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.