A pezsgő is főszerepet kap Etyeken

Szeptember 3-án impozáns hazai és nemzetközi előadói listát jegyző szakmai konferenciát tartanak.

Magyar Nemzet
2020. 07. 31. 14:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Minifesztivállal Etyekre varázsolják Champagne és a hazai pezsgővilág remekeit a Rókusfalvy Birtok szervezői, ahol szeptember 3-án impozáns hazai és nemzetközi előadói listát jegyző szakmai konferenciát tartanak a habzó italkülönlegesség tiszteletére.

Az első etyeki pezsgőkonferenciát 2019-ben nagy sikerrel rendezte meg a Prónay Bence és Rókusfalvy Pál alkotta társszervező páros, akik a borkonfe­renciát is jegyzik nyolc éve. Idén is hasonlóan színvonalas eseményre készülnek, újdonságként hangulatos kulináris rendezvénnyel kísérve – hívták fel a Magyar Nemzet figyelmét az kora őszi esemény kapcsán, amelyre minden belföldi élménykeresőt várnak, akik egy napra elmerülnének az etyeki szőlős környezet hangulatos világában.

A szervezők jelezték, hogy a válságos helyzet miatt az idén el kellett térni az eredeti időponttól, ezért május helyett szeptember 3-át tűzték ki az alkalom időpontjául, amire a tervezett napi menü láttán megéri várni, hiszen izgalmas előadásokat, parázs vitákat és exkluzív kóstolókat ígérnek a profi szervezők.

Nem maradhatnak el a különleges kulináris élmények sem a szakma krémjének pezsgő-csúcstalálkozóján, ahol a komoly champagne-kóstolók mellé komponált ízeket kínálnak majd a sztárséfek, így a vendégek hangulatos zene mellett élvezhetik a naplementét a borvidéki miliőben. A pezsgőfesztivál a tematikus konferencia résztvevői számára ingyenesen elérhető lesz, de külön is lehet rá jelentkezni a Pezsgőkonferencia.hu oldalon, ahol a részletes programról is folyamatosan frissülnek az információk.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.