Bámulatos ruhák és kiegészítők a Fashion Streeten

A budapesti divathét történetében most először egy különálló pop-up store-ban lesznek megvásárolhatók az őszi-téli szezon darabjai. A rendezvény alkalmából felállított ideiglenes üzlet bámulatos ruhákkal és kiegészítőkkel várja vásárlóit szeptember 10–20. között a Fashion Streeten. Az érdeklődők mindennap déltől este 20 óráig tekinthetik meg a magyar divattervezők termékeit.

2020. 09. 11. 9:45
Pop Up Store
Budapest 2020.09,10, Pop Up Store a Fashion Streeten divat Fotó: Teknős Miklós Forrás: Magyar Nemzet
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) által szervezett Budapest Central European Fashion Week idén egy igazi exkluzív élménnyel készül a divatrajongóknak: első kézből szerezhetik be a 2020–21-es őszi-téli szezon darabjait a Deák Ferenc utca 19. szám alatt kialakított pop-up store-ból – írta az ügynökség sajtóközleményében. Hozzátették: az ideiglenesen felállított üzlet kínálatában a hazai divatvilág neves márkái kapnak majd helyet.

Pop-up store a Fashion Streeten
Fotó: Teknős Miklós

A látogatók az Elysian, Virag Kerenyi, Maison Marquise, Nini, Nubu, Romani Design, Sentiments Couture, Kata Szegedi, Tomcsanyi, ViktoriaVarga és Zsigmond Dora Menswear ruhái és kiegészítői közül válogathatják össze az őszi-téli ruhatárukat, de kinézhetik a következő táskájukat, ékszerüket vagy szemüvegüket is, hiszen a Babushka Jewelry, Tipton Eyeworks, TAU Budapest, Vengru és Wessely Jewel termékeit is kiállítják.

A pop-up store vevői amellett, hogy a legújabb trendekhez illeszkedő ruhadarabokkal frissíthetik fel gardróbjukat, támogatják a magyar divatipart is. Az üzletben mindenki megtalálhatja az elképzeléseinek leginkább megfelelő darabot, hiszen az árkategória és stílus tekintetében is igencsak változatosnak ígérkezik.

Az érdeklődők a szigorú egészségvédelmi szabályok betartásával látogathatják a pop-up store-t: kizárólag maszkban lehet tartózkodni az üzletben, amely egyidejűleg csak korlátozott számban fogad vásárlókat a csoportosulások elkerülése érdekében.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.