Közbeszerzéseken hirdették ki nyertesként az Opus Global leányvállalatát

Az R-KORD Építőipari Kft. összesen több mint 30 milliárd forint értékben nyert megbízásokat.

Forrás: MTI2020. 04. 23. 19:07
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Opus Global közvetett tulajdonában álló R-KORD Építőipari Kft. összesen több mint 30 milliárd forint értékben nyert megbízásokat közbeszerzési pályázatokon – közölte az Opus Global Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön.

A tájékoztatás szerint az R-KORD Kft. a Strabag Rail Kft.-vel közös konzorciumban elnyerte a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. ajánlatkérő „Vállalkozási szerződés keretében Püspökladány – Biharkeresztes szűk keresztmetszet kiváltása és villamosítása” elnevezésű projektjét. A projekt teljes nettó ajánlati ára 47,237 milliárd forint, ebből az R-KORD Kft. 25,820 milliárd forint értékben érintett. A vállalkozási szerződés hatályba lépéséhez szükséges támogatói szerződést még nem írták alá.

Egyedüli ajánlattevőként az R-KORD Kft. megnyerte a szintén a NIF által kiírt „Kaposvár-Fonyód vv. állapotjavítás – Somogyjád” megnevezésű projektet. A szerződéskötés folyamatban van, a megvalósítandó projekt ellenszolgáltatásának összege nettó 73,695 millió forint.

A társaság ugyancsak egyedüli ajánlattevőként elnyerte a NIF „Újszász, Érd, Vác állomások tervezése, kivitelezése” projektben az újszászi, valamint a váci állomás tervezése, kivitelezése feladatokat. A projekt jelenleg szerződéskötés alatt áll, az egyösszegű nettó ajánlati ár 2,254 milliárd, illetve 2,048 milliárd forint.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.