Tovább nőtt a Szép-kártya népszerűsége

A kafetériarendszert érintő tavalyi jogszabályváltozás miatti kezdeti kihívások után minden korábbinál nagyobb sikerrel folytatódott az OTP Szép-kártya 2019-es éve.

2019. 09. 25. 7:34
null
A Szép-kártya a kényszerű tetszhalál állapotában lévő turizmust segítheti Fotó: Katona Vanda
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kafetériarendszert érintő tavalyi jogszabályváltozás miatti kezdeti kihívások után minden korábbinál nagyobb sikerrel folytatódott az OTP Szép-kártya 2019-es éve – összegezte tegnap a legnagyobb kártyakibocsátó bank az első nyolc havi eredményeit.

Eszerint augusztus végéig a legnépszerűbb hazai béren kívüli juttatás birtokosainak száma átlépte az 1,7 milliót, míg a feltöltések összege duplájára, a költések összege pedig másfélszeresére emelkedett a múlt év hasonló időszakához mérten.

A rekordadatok azt mutatják, hogy az OTP Pénztárszolgáltató által kibocsátott pihenőkártya az idén főszerepet vállalt a hazai turizmus és vendéglátóipar sikereiben. A kártyabirtokosok, akikkel tavaly újra szerződtek a kibocsátók a jogszabályváltozások miatt, ebben az évben eddig több mint százmilliárd forintot költöttek pihenésre és feltöltődésre, ami meghaladja a 150 százalékos bővülési ütemet éves összevetésben.

– Idei eredményeink, például az, hogy a munkáltatói feltöltések összege kétszeresére, 130 milliárd forintra nőtt, nemcsak ennek a pár hónapnak, hanem az első kártyakibocsátásunk óta eltelt nyolc évnek is az elismerése – nyilatkozott Vargáné Jandrasits Ildikó, az OTP Bank kafetéria-üzletágának vezetője.

A kártyát három bank bocsátja ki, az OTP mellett az MKB és a K&H. A kártya tulajdonosa háromféle szolgáltatást vehet igénybe a keret felhasználásával: a pénzt elköltheti belföldi szálláshelyeken, fizethet vele melegétkezést, illetve egészségügyi vagy sportszolgáltatásra is fordíthatja az arra utalt összeget.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.