Szünetel az országos lapok nyomtatása Ukrajnában

Forrás: MTI2020. 03. 19. 18:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ukrajnában a járványügyi helyzetre való tekintettel felfüggesztették az országos lapok és magazinok nyomtatását. Az országos óvintézkedések nyomán bezártak a nyomtatott sajtót árusító kioszkok, és a lapok kiszállításával foglalkozó vállalatok is felfüggesztették tevékenységüket.

A Sztrana című lap csütörtökön közölte: a karantén idejére, április 3-ig nem jelennek meg nyomtatott formában a többi között a KP na Ukraine, a Vesztyi, a Fakti, a Novoje Vremja, a Korreszpondent és a Futbol című lapok.

Mindemellett a Holosz Ukraini parlamenti lap, amely a jogszabályok szövegét is közli, továbbra is meg fog jelenni nyomtatott formában, ahogy számos helyi – többnyire előfizetés alapján járó – újság is. Az ukrán posta zavartalanul végzi tevékenységét, így a levelek kézbesítését is.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.