Zaklatják a német rendőrök a magyar szurkolókat Münchenben

Az egyik szurkoló arról számolt be, hogy egy ötvenfős magyar buszt megállítottak a rendőrök.

Forrás: Hír TV2021. 06. 23. 20:13
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vegzálják a magyar szurkolókat a német hatóságok. Az egyik szurkoló arról számolt be, hogy egy ötvenfős magyar buszt megállítottak a rendőrök. Tüzetesen mindenkit és mindent átvizsgáltak. A járművön ülőkről pedig egyesével olyan felvételeket készítettek, amelyeket rabosításkor szoktak. A Carpatian Brigade csoport tagjainak pedig három órán át kellett várakozniuk a határon. A Der Spiegel korábban arról számolt be, hogy a müncheni rendőrök felkészültek az: „esetleges problémás magyar szurkolók érkezésére”.

A Hír TV-nek a témában készült videóját IDE kattintva tekinthetik meg.

Minden Münchenben szurkoló magyar számíthat konzuli segítségre

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter közösségi oldalán közzétett videójában elmondta, a bajor hatóságok nem engedélyezik, hogy a magyar konzulok jelen legyenek az Allianz Arénánál. Ez egy példátlan gesztus, negatív értelemben sajnos – emelte ki.

Tovább...

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.