Megvan az aradi gyerekgyilkosság gyanúsítottja

Az Aradon vasárnap reggel megtalált elhunyt gyermek mostohaapja az őrizetbe vételét követően rendőrségi kihallgatása során beismerte: ő ölte meg a kislányt, mert zavarta, hogy a gyermek izgága – számolt be róla a Maszol.ro portál cikke.

Forrás: maszol.ro2021. 11. 02. 17:13
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, a rendőrség hétfőn DNS-minták alapján azonosította az előző nap Arad külvárosában megtalált halott gyermeket. A hatóságok őrizetbe vették a gyermek mostohaapját, akit gyilkossággal, illetve a nyomok eltüntetésének kísérletével gyanúsítottak – olvasható a hírportál írásában.

A Maszol beszámolója szerint a mindössze 23 esztendős férfi kihallgatása során beismerte tettét. A nyomozóknak elmondta: a kislány fejét a falhoz csapgta, mert nem hagyta békén, izgága volt, a férfit pedig zavarta, hogy folyton játszani akart. 

Miután észrevette, hogy a gyereknek nincsen pulzusa, megijedt, a testét berakta egy bőröndbe, majd taxit hívott és a városszéli temető mellé ment, ahol megpróbálta eltüntetni a gyermek holttestét, felgyújtva azt.

Ezek után egy másik taxival hazament. Ügyészségi források szerint a kisebbik, hároméves gyereket is magával vitte.

Az ötéves gyerek és hároméves öccse egyébként a mostohaapjuk felügyelete alatt volt, míg édesanyjuk a szülészeten éppen a harmadik testvérüket hozta a világra – zárja sorait a Maszol cikke.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Kiemelt kép: a rendőrök alvás közben ütöttek rajta és tartóztatták le a mostohaapát. Forrás: rendőrségi fotó

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.