Rejtélyes rosszullét után vesztette életét három amerikai turista a Bahama-szigeteken

Az Exuma városában található hotel több vendége is rosszul lett a héten, közülük hármat holtan találtak szobájukban.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2022. 05. 08. 13:21
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Négy amerikai turista megbetegedett a Bahama-szigeteken a héten, hárman közülük meghaltak, egyelőre nem tudni, mi okozta hirtelen rosszullétüket − adta hírül vasárnap a The Guardian brit napilap.

Chester Cooper, az ország ügyvivő miniszterelnöke pénteken azt közölte, a rendőrség vizsgálja a halál okát, de egyelőre nem merült fel idegenkezűség gyanúja.

Michael Darville egészségügyi miniszter az Eyewitness News Bahamas című lapnak elmondta, hogy az Exumában található hotel több vendége csütörtökön kezdett panaszkodni hányingerről és szédülésről. Később hármat holtan találtak, a negyediket pedig légi úton New Providence-sziget kórházába szállították. 

Jóllehet minden jel elszigetelt esetekre utal, egészségügyi szakértők és orvosok szintén bekapcsolódtak a vizsgálatba, hogy teljes biztonsággal kizárják a közegészségügyi veszélyt

− tette hozzá a miniszter.

Borítókép: A Bahama-szigeteki Sandals Emerald Bay hotel (Forrás: Sandals)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.