Élő közvetítés
Portugália
ÉLŐ
Franciaország

Migránshorror Minnesotában

Legalább három kislányt drogoztak be, kötöztek meg és erőszakoltak meg csoportosan Minnesotában. A vádlottak között 11 illegális migráns is van.

2023. 10. 06. 4:55
New York, 2023. július 31. Migránsok a város által átmeneti befogadóközpontként használt New York-i The Roosevelt Szálloda elõtt várakoznak 2023. július 31-én. MTI/AP/John Minchillo Fotó: John Minchillo
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A múlt hónap végén egy 11 éves kislány jelentkezett egy minnesotai kisváros, Bemidji kórházában azzal, hogy szexuálisan bántalmazták − számolt be róla a Breitbart amerikai hírportál. Ennek kapcsán kezdtek nyomozni a rendőrök, akik végül kiderítették, hogy az áldozat egy férfi rokonával volt otthon, amikor az beszállította a kocsijába és zsákot húzott a fejére. 

A kislányt egy házhoz vitték, lelökdösték egy lépcsőn, alkoholt itattak vele, majd megkötözték. Az áldozat egy Panda gúnynevű férfit vádolt azzal, hogy megerőszakolta, őt a hatóságok később a 22 éves Oscar Ernesto Lunaként azonosították.

Az áldozat szerint Luna után több más férfi is megerőszakolta.

Az áldozat vallomásából az is kiderült, hogy a „horrorházban” még legalább két másik megkötözött, fiatal lány is volt. A rendőrök rajtaütöttek a házon, ahol több férfit, köztük 11 illegális migránst fogtak el, őket átadták a belbiztonsági minisztériumnak. A nyomozás folyamatban van.

Nem ez az egyetlen példa az Egyesült Államokban az illegális migránsok által elkövetett súlyos bűncselekményekre. New Yorkban egy venezuelai migránst két hónap leforgása alatt hatszor tartóztattak le erőszakos bűncselekményekért. A 29 éves Daniel Hernandez Matinez június 27-én érkezett New Yorkba, és rögtön másnap kirabolt egy boltot. Ennek ellenére szabadon engedték. 

A következő héten újabb rablást követett el, majd egy harmadik esetben meg akarta késelni az őt megállítani igyekevő biztonsági őrt. Ekkor is elkapták, de ismét kiengedték.

Július 31-én rátámadt az illegális migrációról tudósító, és vele épp interjút készítő újságíróra, Jeffrey Bradacra. Az 52 éves újságíró kihívta a rendőröket, akik ismét letartóztatták a venezuelait, de – mint az olvasók valószínűleg már kitalálták – hamarosan ismét szabadlábon volt.

Alig néhány héttel később egy nő elleni erőszakos támadás után kapták el ismét, de – igaz, ezúttal felügyelet alatt – megint kiengedték a börtönből.
Néhány nappal később állítólag lánccal fenyegetett meg egy idegent, majd biciklilopásért kapták el. 

Végül akkor emelték vádat ellene, amikor rátámadt egy rendőrre. 

És ez az eset csupán egy a rengetegből – mutat rá a Breitbart.

Borítókép: Migránsok a város által átmeneti befogadóközpontként használt New York-i The Roosevelt Szálloda előtt várakoznak 2023. július 31-én (Fotó: MTI/AP/John Minchillo)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.