Kézigránátos merénylet egy moszkvai bárban

Reggel hat óra körül egy 43 éves helyi lakos lépett be az intézménybe, és egy pisztollyal és egy kézigránáttal fenyegette a jelenlévőket.

Forrás: Mash Telegram csatorna2024. 01. 07. 12:05
Fotó: The Castlebar: https://www.pexels.com/hu-hu/foto/ferfiak-fustolo-rekreacios-vizipipa-5923508/
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az emberek megpróbálták megnyugtatni és lefegyverezni, de nem sikerült. A konfliktus közel egy órán keresztül elhúzódott. Ez idő alatt sikerült szinte mindenkit kimenekíteni. Ám ekkor az egyik vendég rátámadt az erőszakos férfira, aki kihúzta a szeget és eldobta a gránátot – számolt be a Mash Telegram csatorna.

A robbanás következtében négyen megsérültek, hárman kórházba kerültek. A merénylő a robbanás után azonnal elmenekült, de forró nyomon elfogták. Kiderült, hogy egy 43 éves helyi lakosról van szó.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: The Castlebar/Pexels.com)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.