Súlyos robbanás az Egyesült Államokban, háborús övezetté alakult a város + videó

A rendőrség a belváros elkerülésére szólított fel, videófelvételek árulkodnak a szörnyű állapotokról.

Forrás: Breitbart, Fox News2024. 01. 09. 9:36
null
Voronyezs, 2023. június 24. Tûzoltók küzdenek a lángok megfékezésén egy voronyezsi üzemanyagtárolót ért robbanás után 2023. június 24-én. MTI/AP/Kommersant Publishing House/Andrej Arkszipov Fotó: Andrej Arkszipov
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fort Worth-i rendőrség szerint „súlyos incidenshez” riasztották őket a nagyváros központjába. A városháza közelében található Sandman Signature Fort Worth Hotelben feltehetően gázszivárgás miatt történt robbanás. A hatóságok szerint az épületben munkálatok folytak a robbanás idején.

A szemtanúk szerint a környék úgy nézett ki, mint egy háborús övezet: az ablakok betörtek, a járdaburkolaton pedig jókora kráter keletkezett.

A rendőrség a belváros elkerülésére kérte a lakosokat – írja a Breitbart amerikai hírportál.

A robbanásban legalább huszonegyen megsérültek, közülük négyen súlyos, egy pedig életveszélyes állapotban van – számol be róla a Fox News amerikai televíziós hálózat.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/AP/Kommersant Publishing House/Andrej Arkszipov)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.