Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

A háború láthatatlan gyilkosai + videó

Az Oroszországi Föderáció Védelmi Minisztériuma videófelvételt tett közzé a Szu–34-es vadászrepülő gyilkos csapásáról. Közvetlen közelről pillanthatunk be az orosz–ukrán háborúba.

Forrás: Oroszországi Föderáció Védelmi Minisztériuma2024. 05. 17. 12:49
Russia's Su-34 fighter-bombers' preparation for attack
A videófelvételről készült képen Szu-34-es vadászbombázók láthatók 2024. március 29-én, amikor a háborúban az ukrán erők elleni támadásra készülnek. (Fotó: Orosz Védelmi Minisztérium / Hando / ANADOLU / Anadolu az AFP-n keresztül) Fotó: Anadolu via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Eddig nem látott felvételeket mutatott be az orosz védelmi minisztérium a Telegram csatornáján. A jelentésük szerint a Szu–34-es vadászgép megsemmisítette az ellenséges állásokat a háborúban. 

A videófelvételről készült képen Szu-34-es vadászbombázók láthatók 2024. március 29-én, amikor a háborúban az ukrán erők elleni támadásra készülnek. (Fotó: Orosz Védelmi Minisztérium / Hando / ANADOLU / Anadolu az AFP-n keresztül)
A videófelvételről készült képen Szu–34-es vadászbombázók láthatók 2024. március 29-én, amikor a háborúban az ukrán erők elleni támadásra készülnek (Fotó: Orosz Védelmi Minisztérium/Hando/Anadolu/Anadolu via AFP)

A támadást FAB–500-as nem irányított légibombákkal hajtották végre univerzális tervező és korrekciós modulokkal. Lapunk korábban is beszámolt az orosz légitámadásokról az ukránok elleni háborúban. „A Szu–34-es vadászbombázók ezúttal is sikeres akciót hajtottak végre” – írta a védelmi tárca. Az orosz pilóták a háború láthatatlan katonái.

Borítókép: A videófelvételről készült képen Szu–34-es vadászbombázók láthatók 2024. március 29-én, amikor a háborúban az ukrán erők elleni támadásra készülnek (Fotó: Orosz Védelmi Minisztérium/Hando/Anadolu/Anadolu via AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.