David Pressman elfelejtette, hogy mi a feladata

Újabb influenszerek jelentek meg az amerikai nagykövetségen.

Forrás: Mandiner2024. 05. 01. 19:13
David Pressman teljesen félreértelmezi a munkakörét és a feladatát (Fotó: Anadolu via AFP/Kurucz Árpád)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már szokásosnak mondható, hogy az Egyesült Államok magyarországi nagykövete, David Pressman influenszereket lát vendégül magánál – írja a Mandiner, amely felidézi, hogy volt már nála a tripla Puskás Aréna-beli koncertekre készülő Azahriah, a Magyarországon egyik legismertebb youtuber testvérpáros, a Pamkutya, de Forstner Csengével is pózolt már a politikus. Dancsó Péter kedden feltöltött YouTube-videójában „belpesti szektának” nevezte Pressman és az influenszerek találkáit.

Május elsején újabb összejövetelt tartott a nagykövet, ezúttal a Mobilfoxot alapító Diller Kevint, Viszkok Fruzsit, a DJ-ként foglalatoskodó Parafát, Karin Dragost és Dzsudlót hívta meg. 

Ma 20 éve, hogy Magyarország csatlakozott az EU-hoz (azaz Brüsszelhez), egy óriási előnyökkel járó bővítés részeként. Az évforduló előestéjén egy újabb, Magyarország jövőjéről szóló élénk beszélgetésnek adtam otthont vállalkozók, tudósok, jogvédők és művészek következő generációjával

 – mondta az eseményen David Pressman nagykövet. 

Borítókép: David Pressman teljesen félreértelmezi a munkakörét és a feladatát (Fotó: Anadolu via AFP/Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.