Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Véget ért a meglőtt Robert Fico életmentő műtétje, ezt mondták az orvosok

A TA-3 hírtelevízió információi szerint az operáció 3 óra 40 percig tartott. A csatorna szerint Fico jelenleg mély altatásban van, és így is marad a következő órákban.

2024. 05. 15. 22:33
Robert Fico szlovák miniszterelnök támogatóival találkozik a kormány kihelyezett ülését követően a Pozsonytól mintegy 150 kilométerre, északkeletre fekvő Nyitrabányán (Handlova) 2024. május 15-én. Fico a kép készítése után kevéssel megsebesült lőfegyveres incidensben (Fotó: MTI/AP/TASR Slovakia/Radovan Stoklasa)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sajtóinformációk szerint Robert Fico sok vért vesztett, egy golyó a mellkasában maradt, egy golyó a beleiben okozott sérülést, egy pedig az egyik végtagját sebesítette meg. A hírtelevízió információi szerint az orvosok mindent megtettek, most már Robert Fico szervezetén múlhat, hogyan sikerül megküzdenie a sérüléseivel.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, az eset a Pozsonytól mintegy 150 kilométerrel északkeletre fekvő város kultúrháza előtt történt, ahol Robert Fico kabinetje előtte kihelyezett kormányülést tartott ott, majd támogatóival találkozott. 

Fotó: Robert Fico szlovák miniszterelnök támogatóival találkozik a kormány kihelyezett ülését követően a Pozsonytól mintegy 150 kilométerre, északkeletre fekvő Nyitrabányán (Handlova) 2024. május 15-én. Fico a kép készítése után kevéssel megsebesült lőfegyveres incidensben (Fotó: MTI/AP/TASR Slovakia/Radovan Stoklasa)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.