Groteszk fantomképet közölt a rendőrség, most ezen röhög az egész internet + fotó

Nem rajzoltak, számítógépeztek.

Forrás: Origo2024. 05. 03. 14:10
illusztráció, rendőrautó
illusztráció Fotó: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Továbbra is buzgón rajzolják világszerte a bűntényeket elkövetők fantomképeit, bár a szemtanúk és az áldozatok nem túlságosan megbízható emlékezete miatt ezek néha elég furán néznek ki. Így történt ez az angliai Kent rendőrségével is, miután úgy döntöttek, hogy rajzolás helyett számítógépes kompozit felvétellel készítik el egy feltételezett betörő fantomképét – írja az Origó. 

A férfi a gyanú szerint egy 90 éves néni házába hatolt be, ám az tetten érte. A férfi azt mondta, rendőr, majd üres kézzel távozott az áldozat ingatlanából.

Fotó: Kent Police

A feltehetően a harmincas éveiben járó, a felső állkapcsán elülső foghíjjal rendelkező férfiról készült fantomkép meglehetősen komikusan fest – fogalmaz a portál

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.